Idioma

jueves, 30 de junio de 2016

Video resum del 1r Canicross de Vilanova d'Alcolea

La nostra amiga, Zuri, ens va enregistrar en vídeo el que va ser per a ella (al igual que per a nosaltres) el seu primer Canicross.



Gràcies a Zuri , així com atots i a totes els que ho vau fer possible.

Ens veïem en la 2a edició!!!

martes, 28 de junio de 2016

Molt bones sensacions en el primer Canicross de Vilanova d'Alcolea

Ahir diumenge, les membres del Club de Muntanya Vilanova amb la col·laboració de l'Ajuntament, vam organitzar el 1r Canicross de Vilanova d'Alcolea. El repte era doble: d'una banda organitzar un prova esportiva d'aquestes característiques sense tindre ningun referent ni experiència prèvia. I de l'altra, apostar per un esport a dia d'avui minoritari.

https://goo.gl/photos/6Y9Rma2nnMCHBGrc6
Va ser una jornada perfecta, ens va acompanyar la climatologia, no van haver-hi incidents i vam tindre una més que acceptable participació, amb més de 20 corredors. El resultat va ser per a totes les parts satisfactori.

Els participants van valorar positivament tant el recorregut, com la senyalització del traçat, l'avituallament i els detalls de la borsa del corredor. I nosaltres contents tant per l'ajuda del voluntariat que va fer-ho possible,  com pel clima de companyonia, esportivitat i respecte pels gossos.

Aprofitem aquest post per agrair la col·laboració rebuda per aquelles entitats que han fet possible aquest 1r Canicross de Vilanova d'Alcolea: a Tiendanimal Castelló, Nepisa Natura Castelló i Purina Castelló per les donacions per conformar les borses dels corredors. A Urban Runnig pel suport en el cronometratge i a veterinaria Alcovet d'Alcossebre, per la cobertura mèdica i les posteriors xerrades sobre primers auxilis i consells d'higiene canina.

Després de l'experiència i les bones sensacions viscudes i rebudes, ens dona força per continuar apostant per aquesta modalitat esportiva emergent. Us anirem informant de les properes novetats.

Gràcies a tots i totes.

ENLLAÇ: Gal·leria fotogràfica de la Jornada Canina




viernes, 17 de junio de 2016

Ja tenim el track del I Canicross de Vilanova d'Alcolea

A continuació podreu descarregar el track del que serà el recorregut de la prova del Canicross del proper diumenge 26 de juny. (Si voleu, podeu  consultar-ho en Wikiloc)



El recorregut serà de aproximadament 4,3 km, amb un desnivell acumulat de menys de 100m. Com podreu observar, anirem pels voltans de l'Aeroport i hem intentat fer una volta que siga adequada tant per als participants de la volta competitiva com els que hi participen caminant en la no-competitiva.



Descarregar el TRACK

martes, 14 de junio de 2016

El 26 de juny, el primer Canicross de Vilanova d'Alcolea

El Club de Muntanya de Vilanova i les Regidoria d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea organitzen el I CANICROSS de Vilanova d'Alcolea, de caràcter aficionat.


Comptarem amb la col·laboració de AVECMA (associació de veïns de Castelló amb Mascota) i la clínica veterinària Alcovet. Així com el suport de Tiendanimal i Nepisa Natura per als premis dels guanyadors i participants. A a banda de TDPEvents i Urban Running, que ens faciliten infraestructures per a la cursa.

La prova tindrà lloc el diumenge dia 26 de juny de 2016, a partir de les 08:15 hores, amb sortida i arribada al parc del carrer d'Avall.